Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. augusztus 2., kedd

Nyar van alig furdoruhaban..... :))))))

Nyaaaaaaaaaaaaaaaar :) gyonyoruen sut a nap vegre es mi allandoan uton vagyunk :) Ez az oka annak,hogy ritkan irok,de azt tudnotok kell,mindenkire sokat gondolok!!Szoval millio bocsi!!
Hu..annyi minden tortent,nem is tudom hol kezdjem.

Kriszta baratnomek itt voltak nalunk hetvegen Liverpoolbol Bazsi baratunkkal.Krisztaekkal meg egyutt laktunk a Liverpoolban toltott masfel ev alatt es nagyon osszenottunk es a gyerekink is.:)Zsofi itt maradt most nyaralni-Lilivel kibuliztuk :)) -igy ket lanyom van most es egy fiam :)) Zsofi annyi idos szinte mint Lili,igy a ket lany most folyamatosan babazik es aztan Sziszoval gepeznek,meg kirandulunk,kutyit setaltatunk,kertben bohockodunk es erdei feketeszedert szedunk.Szuper volt,hogy Krisztaek itt voltak.Atis Bazsival tunt el es vegre pasis dolgokat tagyalhatott ki a baratjaval mi meg Krisztaval..hat csak ugy csajosan...be sem allt a szank!Nagyon szeretem,tunemeny csaj es nagyon jo volt vegre talalkozni...na meg raadasul ket het mulva jonnek Zsofiert,szoval ismet randink lesz :))


Jessie kutyam megint alakitott.Hetfon elmentunk a suliba es ugyan sokkal jobban viselkedik kutyusok mellett- KINT!!!- bent a teremben sirt es ugatott es menni akart jatszani..igy szepen finoman KITILTOTTAK!!!!!!!! :) a kutyasulibol.:))) megkertek,szepen menjunk haza.Na kerem...A MI KUTYANK!!de nem is ertem,miert mennek az olyan emberek kutyasuliba,akinek patinans a kutyaja.Jessie egy tunemeny,csaK ha kutyat vagy macskat vagy madarat -vagy akarmit ami mozog :P -lat,meg kell szaolnia,csekkolnia,nyalnia es ennieeee :))) neeeeem..de teny erdeklodo a lelkem na.Mindegy...felemelt fejjel kisetaltunk:))
persze masnap kaptuk az emailt,mehetunk de kulon foglalkoznak velunk:) meg jobban is jartunk :~))


Most egy hete csodas az ido is.Eddig nem volt nyar es mar oszinten :nagyon elegem volt az egesz Angliabol,de most vegre megint kaptunk egy kis napfenyt es ez helyrerakta a kis lelkunket :) Kikeszit ez a sok eso.Fantasztikus elmeny allandoan azt figyelni,mikor all el vegre ,hogy elinduljunk setalni ,termeszetesen ernyovel a kezunkben es esokabattal a tatyoban.Sokat setaltunk de sokat el is aztunk...hrrrrrrr..:(
Mar a multkor nagy vaganyan azt mondtam,megszoktam az idojarast..de neeeeeeeeeeeeeem...komolyan.Mikor julius kozepen bekapcsolom napokra a futest es hetek ota csak esik es esik...-szinte majus vegetol juliusig...akkor az ember agya kezd egy kicsit elborulni,hogy jo..jo..de hol a nyar???
Hat aprilisban volt...tudja egy het :)-mondta erre a kerdesemre a taxis!!
Anyad!! :)) Errol nem volt szo :)

De vegre nyar van a heten!!Lilo mondta is,vegyunk medencet de megneztem az idojaras jelentest..hat 4 napra nem veszunk :) valaszoltam.Van kiskad....majd pancsolunk abbol Cicam!Es ezzel le is zartuk a nagy nyari kerdest medencevel egybekotve!!!

Ja meg sutit is sutottunk,hogy elcsapjuk az idot valami jo kis foglalatossaggal...ami nem volt finom de szep igen :)) na azert elfogyott :)

es akkor nehany kep:

Jateeeeeeeeek :)

Delutani szieszta :)

Gingerbread suti keszites :)


szinten  :)


Thadaaaaaaaaaam :)

Ez nagyon nem jo lett,,,, :)))

szakacs uram :)

Ez mar finiiiiiiii :)) 

Jo reggelt :)


2 megjegyzés:

  1. Háhá! Akkor tehát megvan ,hová tűnt a magyar nyár! Hát mit keres nálatok?? Itt kellene lennie, felétek pedig esős hűvösnek! Tessék szépen vissza adni, mert felcserélődött az időjárás!

    VálaszTörlés
  2. Hahaaaaaaaa....nem adooooooom :) gyere ki ha nyarat akarsz :P szeretettel varlak :) hianyozol!cupp

    VálaszTörlés