Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. december 10., péntek

Elkoltoztuuuuuuuuuuuuuunk :) !!

Sziasztok!
Mindenkinek ezer bocsi,de nem volt netunk eddig,szoval a bejegyzesek folyamatos letrehozasa nem volt lehetseges.
Korulbelul annyi minden tortent velunk az elmult 1 honapban,mint atlagosan fel ev alatt :)
Kezdem ott,hogy elkoltoztunk Godalmingba.Gyonyoru kis varoska-talan inkabb egy mezeskalacs falu-erdo kozepen.Vasorru baba azert nincs,de peldaul ma reggel a kertunkben egy ozike a ket gidajaval legeleszett :) szoval tenyleg csodas.Talaltunk Angliaban csodas helyet kedves emberekkel es meg munkalehetoseg is van.Halat adok a Joistennek :)
Nem hiszem,hogy mindent le tudok most irni amit szeretnek,mert nemsokara mennem kell dolgozni,de szepen- lassan bepotolom igerem.Na meg Timiektol par napja hallgatom,hogy megint nem irok,szoval muszaj jokislany modjara osszeszednem magam :)
Most eppen egy konyhan mosogatok es segitek a szakacsnak egy etteremben.Ezerszer jobb(mi tobb ossze sem lehet hasonlitani a csokigyarral),es a munkatarsak tok jo fejek.Sokat nevetnem a gyer angol konyhai nyelvezetemen (nekem annyira nem vicces am :)-de majd megtanulok mindent. .uram boccsa,hogy nem tudom mi a tolcser vagy a konyhai melyfagyaszto polcnak a neve..
Ami fantasztikus:Szilardnak a koltozes pillanattol megszunt az orrdugulasa,ami egesz Liverpoolban vegig szegenykemet nem hagyta,es nem tudtak rajonni mi okozta.:) jaaaa. .es reggel 7kor o ebreszt,hogy menjunk SULIBAAAAAAAAAA :))) brillirozik franciabol,Lilikem meg matekzseni(nagyapatol orokolhette,aki matek tanar nem tolem :P) ja. .es igazi aktivity bajnok.
A karacsonyra ezerrell keszulnenk,de valahogy nincs meg a karacsonyi feelingunk :( nagyon szerettunk volna hazamenni karacsonyra,de a koltozes miatt sajna nem jott ossze.Szoval ezerrel toltom le a karacsonyi filmeket,zeneket,es uvoltetem,hatha megjon az ihlet. .De nem tudom milyen lesz ez igy.Minig nagycsaladosan unneplunk!!Mindig!Hatalmas ebedek meg halaszle es buli buli hatan. .imadjuk.Most meg 25-etol mar dolgozom(a vendeglato ipar ugye ilyenkor el csak igazan) es negyen. .-ami csodas,hogy negyen egyutt vagyunk-,dehat anya,teso,meg mamiek,Gabiek, meg Mili. .meg mindenki!! meg a baratok. . .jajj. ..hat tegnap nagyon depi volt rajtunk.Nagyon vigyaznom kellett,a gyerekek ne vegyek eszre.Felemlegettuk Atissal a jo kis unnepi bulikat,mikor Sanyihoz mindig atmentunk es sutottuk a tokot,es a husit kemenceben,a sok Xboxozast,hulyulest,a Timiekkel eltoltott esteket. .a bulikat nalunk. . .hat igen.A csalad es a baratok nekunk szent dolog es most nagyon erezzuk a hianyat!!Remelem azert szepen eltelnek az unnepek es boldogok leszunk!!igyekszem,de ezuton uzenjuk mindenkinek: LELEKBEN VELETEK VAGYUNK!!!
Millio pusszancs. .hamarosan jelentkezem!

4 megjegyzés:

  1. Írtam egy hosszút,és elszállt:S Szóval ti is nagyon hiányoztok ám, el sem tudom képzelni, hogy ne veletek lépjünk át az új évbe...:S Azért fel a fejjel, imádunk titeket, és remélem előbb-utóbb csak összejön majd a személyes találkozó is!!!!:) Millió csók nektek!!!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy jól vagytok, a napokban gondoltam mi lehet veletek?
    Nagyon ügyes vagy ilyen hamar munkát találtál!! Sok szerencsét és boldogságot az új helyen!!És gratula a csemetékhez!!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gabi!
    Nagyon szepen koszonom :) Remelem Ti is jol vagytok,mindjart megkukkantalak titeket!EZUTON SZERETNEK NEKTEK IS CSODAS KARACSONYT KIVANNI ES TERMESZETESEN BOLDOG UJ EVET!!! :))

    VálaszTörlés
  4. Hat Timikem. . .tenyleg iszonyuan hianyoztok.Egy eve ilyenkor mar otthon voltunk es egyutt nevettunk estenkent. . .hahh. ..remelem hamarosan tenyleg talalkozunk.szeretlek titeket!!

    VálaszTörlés