Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. szeptember 12., hétfő

Iskola..iskola..ki a csoda jar oda.. :)

Hat elkezdodott megint....itt a suli.Az ido tokeletesen illeszkedett a sulikezdessel altalaban jaro oszies hangulathoz.Az esofelhok csak ugy gyulekeznek,jonnek -mennek,huvos van ,de azert mindinki mosolyogva indul utnak :)
A gyerekek nagyon jol kezdtek a sulit es nagyon orul Lili iss.Az uj tanar szupi,a suli is es boldogan mennek hala Istennek suliba.Meg el sem kezdodott a tanev..de mar mennek kirandulni :D ez a jo suli..Szisziek tuzolto allomasra mennek-Gyuszkot lehet kihozom,kiserje el oket :)- Liliek meg egy farmra meg parkba.Aztan kezdodik azuszas es oktober 20 korultol half term,azaz szunet egy hetig :D jol elunk..

Jessie-vel azert meg kell mondjam oszinten,egy kicsit elvezzuk ezt a csendet igy hetfo ota,Jessie allandoan szunyokal..csak a horkolasat hallom..eleg nehez igy munkara sarkalnom magam :D .
Ma nem is sarkallom,mert eddig Sziszinek a gimis beiratkozasat inteztem.Itt 11 eves kortol mennek a gyerekek Gimnaziumba.A jovo szeptemberi kezdest viszont meg kell alapozni mar ilyenkor a jelentkezesekkel,szeptemer 1-tol oktober 21-ig lehet beadni online a jelentkezeseket.Tok szuper az ember lanya itthonrol is elintezheti mar ezeket...mennyivel konyebb.Ezeket azert nagyon szeretem Angliaban :) na jo meg megannyi mast is :D

Tegnap kisangyal voltam,konyhatunder,csinaltam holabdat meg eper joghurtot,meg sajtos tesztat a gyerekeknek meg dinsztelt kaposztat ,krumplipuret es gombas sult hust  az uramnak :)
Az uram mostanaban nagy duzzogva minden nap bevag fel lovat :) jajj a szuper hirt nem is ujagoltam :)
Atist felvette az egyik helyi(az utcannk vegen lakik,tolunk kb 3 perc setara)komuves vallakozo srac.Szoval Atis vegre hivatalosan is megint komuveskedik :) es hat ez nagyon nagy szo itt. Foleg,hogy az angolja meg kozel sem folyekony.Amolyan alap..de persze tanulja es egyre ugyesebb is,de olyan buszke vagyok ra.
Az eset a kovetkezo keppen tortent:
A vallalkozo srac pont megvette a hazat mellettunk es elkezdte felujitani eladasra.Egyedul dolgozik,mert o kivetelesen nem amolyan lassu viz partot mos angol,hanem (jo ertelemben) de egy allat :)  es semelyik angol nem tudta tartani vele az iramot.Persze most nem ledegradalni szeretnem oket ,de tudni kell itt Angliaban minden olyan kenyelmes utemben zajlik.Nem hajtjak magukat egyaltalan..sot egy 3negyzetmeternyi keritest is kepes ket ember egy hetig rakni :) dehat na...ez Anglia :) Itt azt is megfizetik es senki nem varja el,hogy leizzadj a falrakas kozben.Senki..de ez a srac leizzad...az tuti :) A sracot megkerdezte,beallhat -e melle egy kicsit  segiteni,de tudni kell,Atis mar leadta neki a nevjegykartyajat tavaly is.A srac mondta,persze gyere.Azotra nala dolgozik Atis.Szoval kifogtuk az adu aszt..de megis Adu Asz..mert Atis nagyon szeret vele dolgozni es a srac is szinten.Szoval nem ma kezdte az urge,velunk egykoru egyebkent,megis Atis az elso akit bejelentett,eddig egyedul nyomta,neha alvallalkozokkal.Szoval da daaaaaaaaaaah :) ta daaaaaaaaaaaaaam :) juppi es jeeeeeeeeeeeeeee :) Ket es fel ev utan sikeeeeeeeeeeer :)siker :) siker es megbecsules :) KOSZONJUK!!

A masik nagy hirem,hogy engem is felvett nanny-nek( mas neven gyermekcsosznek) egy angol csalad,ket gyermekkel.Nagyon aranyosak,nem kell megszakadni es kb 8 perc setara laknak a hazunktol. :) Holnap kezdek,majd meselek.Egy szoval,illetve par szoval : alom-alom :) nem alom.,hanem A`lom :))))))) Tehat alakulunk alakulunk hala Istennek!

 Es akkor most ezer kep az en ket iskolas csimotamrol :)


Lilo egyenruhaban :)



Sziszi meg az allatos filet nezi :)

jo tesok :)



reggeli bucsu apatol 


Lilo sulija


Lilo es a legjobb baratnoje ( a szoke Lilo mellett )

Lilo sulija


Nekem ez a best :) ez szerintem siman lehetne kepeslap is.. :) na cuppppppp

2 megjegyzés:

  1. Iszonyat szél van, de nem csoda, valami Katia hurrikán farkát kaptuk el...jön még eső is.
    De nem ezért jöttem...hanem, hogy mondjam, hogy gyönyörűek a gyerekeid, és a közös képeken olyan édesek...szépek az egyenruhájukban!!!! Sok cupp innen a szomszédból:)

    VálaszTörlés
  2. Szia szomszedasszony :) koszonom szepen,en is gratulalok az elso sulis napokhoz :) remelem jol teltek Lizzy-nek is!Jo lett a versed is! :) cupp

    VálaszTörlés