Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. május 10., csütörtök

Hat perszeeee..ESS ESO ESS...

Sziasztok!
Hat igen,megint regen irtam,dehat elkoltoztunk egy masik hazba es nem volt netem sem telefonom.
De most mar van :) Igy irhatok nektek!Azonban most csak 10 percem van,mert mindjart megyek a Szilard gimijebe(ahova szeptembertol fog jarni)szuloi ertekezletre.
De azert par szoban:
A haz es a koltozes szuperul sult el,minden rendben :)
Jol vagyunk :)

DE...........

....... 6 hete esik..mit esik,zuhog az a rohadt eso.
Mar kesz vagyunk teljesen,egesz telen nem sut a nap csak nagyon ritkan....sebaj,mert jon a tavasz...de DE ITT NEM JOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......csak szurke az eg es zuhog az eso es en rajtam mar megint kezdenek a depresszio jelei latszodni :( elegem van...tavaly majus ota nem voltunk otthon,de most eselyunk sincs hazamenni,mert a repjegyek az egekbe szoktek :( Majusban tudnank menni,mert akkor eleg olcsok,de Atis nem kapott szabit.HAZA AKAROK MAR MENNI legalabb 2-3 hetre :(
Hat igen,bocsi,de ki kellett mar irni magambol.Nem szep,hogy nem irtam mar miota ,most meg panaszkodom,de tenyleg iszonyyuan hianyzik mar mindenki,es a NAP.Otthon meg tombol a nyar...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))

most mennem kell,tusizni mielott megyek,
folyt kov

2 megjegyzés:

  1. Szia örülök hogy előkerültél! Biztosan jó lesz az új ház majd belakjátok! Pocsék az idő az már igaz nekem is elegem van már a szürke hideg napokból. Ugye nem igazság!!
    Azért fel a fejjel majd csak lesz jobb is!! Gratula a gyerekekhez! Puszi Gabi

    VálaszTörlés
  2. Draga Gabi! :) koszonom!!Mar tegnap ota minden ok,mert ugye ezerrel sut a nap :) Mindjart mas az ember fianak a kedve :))..ugyhogy megyunk is ma kirandulni egyet!
    sok pusz
    Netty

    VálaszTörlés