Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. október 25., hétfő

Halloween es az oszi szunet. .

Reggel het ora mult. . .teljesen csend es nyugalom van. .a gyerekek olyan edesen szuszmakolnak. .:)
Nagyon szeretem ezeket a reggeleket.Ilyenkor rendszerint lemegyek a konyhaba.Villanyt nem kapcsolok,csak fozok egy jo forro kavet es felulok a konyhapultra az ablak ele es figyelem ahogy sorra gyulnak fel a lampak a szomszedoknal. .beindul az elet,a mozgas szepen lassan. .Kozben meg persze bekapcsolom halkan a radiot mert a zenei alafestes elengedhetetlen. .
Ennel persze ami meg jobb,mikor Atival egyutt megyunk le hajnalban. .halkan beszelgetunk es kielemezzuk az elet nagy dolgait a jo forro fekete mellett...Tegnap hajnal negykor mind a kettonknek kipattant a szeme. .Lebattyogtunk csendben.Kortyolgattuk a kavet. .hm. .mindjart iszom egyet. .megkivantam :). .es osszebujva neztuk a szomszed cicajat. .hallgattuk a szelet. .es megbeszeltuk,milyen jo,hogy vagyunk egymasnak. .a 4Testor. .(mert igy hivjuk magunkat negyen. .Lili,Sziszi,Ati.En. .:)  ..es ,persze kielemeztuk a nagy eletet,hogy mennyi hulyeseget es csodas dolgot ateltunk egyutt.Azt hiszem ezek a pillanatok nagyon fontosak mind a kettonk eleteben.Hala Istennek meg mindig rengeteget beszelgetunk. .remelem ez igy is marad mindig..
Aztan persze megneztunk egy forro tea es egy tal pogacsa mellett egy jo kis vigjatekot..majd. .szepen lassan megerkezett "kisragacs". .borzos szoszi hajjal ,hogy:"pisilni kell es szomjas vagyok". .:) Aztan a tele energias Batyus is. .a "JOREGGELT!Fent vagyok!Mi a reggeli?" pofival..es beidult a nap. .Lili imad reggel csendben ,nyugiban ebredni.Egy forro kakao a pofiba elengedhetetlen. .mikozben ul a kanapen borzos hajjal,mezitlab. .es csak nez ki a buksijabol.Erdekes. .mire megissza teljeen helyrejon..de mire megissza az fel ora :)) Sziszi egy energiabomba..azt hiszem ezt Magdi mamatol orokolte.Kipattan az agybol-persze mikor nincs suli. .suliidoben nem lehet felebreszteni :)-szoval kipattan az agybol es : "IDE NEKEM A VILAGOT!!"Orulet :) Irigylem..Persze emiatt altalaban naluk vita van suliidoben. .mert Lilo keszulodne a maga tempojaban lassan,csendben. .Sziszi meg boldogan,energiadusan puszik aradataval es gabonapehely aradataval porgetne a napot mar reggel hetkor :) Szoval allando a :
LILI:     -Naaaa. .hagyjal maaaaaaaaaaar !!      
es a :
SZISZI:  -Most meg mi a bajod??? Csak szoltam,hogy nezd!Ott egy kukasauto kint!
parbeszedek sorozata :))
Persze negyed kilencre Lilo es Sziszkom kozos nevezore jut es kez a kezben elindulunk mi is suliba.

Na de ma nincs suli. .sot egesz heten . .ugyhogy rossz ido eseten-ami itt ugye jellemzo- talalhatom ki a kezmuvesszakkor es Juli-suli fozocskemusort. .de igazabol,hogy oszinte legyek ..elvezem,ugyhogy :)) harcra fel. .ma Halloween -re keszitunk alarcokat.Tokot is kellene faragni. .de arra meg van ido. .na meg tokom sincs..

Egyebkent mar tegnap este elkezdtuk az alarcok kesziteset. .:)) mondanom sem kell. .meses koltemenyek szulettek. .mar csak azt nem tudom,hogy beszelem le oket a hazalasrol itt Halloween-kor a cukorkakert. Mert ugye erre ez nagy divat,de a kis kincseim meg az angolt folyekonyan nem vagjak.Legalabbis,nem biztos,hogy ez egyenlore jol sulne el.Majd talan jovore...Addig is. .azt hiszem veszek egy zsak gumimacit es egesz este kogoghatnak az ajtokon nalunk :))) hatha ez bevalik. :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése