Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Magamról

Saját fotó
Ez a blog rolunk,negyonkrol szol.Anya,Apa es ket csimota..akik lassan magasabbak,mint maga Anya :)Egyszoval a blog : mindennapjaink jelentese a nagy Angliabol :) ..csak,hogy a baratok es a csalad nyomon tudjon kovetni minket..a hetkoznapjainkat.Sok szeretettel!!Puszi :) Netty

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 16., csütörtök

Anyukam a legtunderibb anyuka a vilagon!!Imadom!

Ma reggel Anyaval kezdtem a napot!Persze csak telefonon,mert a tavolsag nem teszi lehetove...:(
Nagyon hianyzik!Tesom egy iszonyatosan jofej pasi ,akire mindeig szamithatok.Csak azt sajnalom,hogy ennyire messze vagyunk egymastol es a fiam nem tud vele egyutt logni es peldat venni rola.Remelem o is ilyen jo kamasz lesz,es majd aztan ferfi ,mint Tesom,de azt hiszem ilyen makja csak Anyanak lehetett velunk :)))Tenyleg nagyon jo kamaszok voltunk.Jo tudom,ezt Anyanak is koszonhettuk,de azert megiscsak mi voltunk jok :P Anya a legjobb anya es Zsolti a legjobb Teso!Anyura pedig iszonyatosan buszke vagyok most!!Meg merte lepni azt,amit mar reg meg kellett volna,de sok ezren nem mernek!Hat azt hiszem ebben az evben sokan felnottunk a csaladbol!Ez volt a felnotte valas eve...kemeny volt,de megvolt.Es most nagyon buszkek lehetunk magunkra!Szoval megerte!...Most megyek tornazni.Kesobb jelentkezem!Puszi.

2 megjegyzés:

  1. Hát nyunyi az tuti, h büszkék lehetünk magunkra:). Mindketten felnőttünk, bár azért előttem még elég hosszú út áll ahogy így olvasom:). Egyre jobban mehetnékem van már oda ahol vagy. Mindíg amikor kérdezik hogy "hol él a nővéred?" én mindíg mondom hogy az egyik angliába. Ilyenkor mindíg jön az hogy "huuuu" és nekem ilyenkor mindíg el kell mondanom hogy ez annyira azért nem menő, mert nagyon ritkán találkozom vele és hiányzik. De látom hogy boldog vagy és minden rendben van veled úgyhogy ilyenkor megnyugszom kicsit. Ilyen az élet:)

    ui: Még jó hogy az info terembe ülök mert itt nem volt helye hogy meghatódjak:).

    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Tudod Teso, boldog vagyok (tegnap ota) mert kemenyen dolgozunk valamin.Iszonyatosan hianyzol es mehetneked ne ide legyen,csak hozzam. :) En pedig barhol leszek is,varlak!! Na meg persze megyek hozzad!!Mellesleg hatodj csak meg, az a pasi,aki meg mer hatodni mar nem pasi,hanem FERFI :))
    Tudom,hogy Te is felnottel.Azert irtam csaladot..BUSZKE VAGYOK RAD!Remelem a fiamnak Te is maradsz a peldakepe az apukajaval egyutt ferfi teren.Ugyan sokat fogsz meg Te is tanulni,de mi is.Halalunkig tanulunk. :)) Ugyhogy meg minimum 70-80 ev iskolapad!!
    SZERETLEK!

    VálaszTörlés